MMA

Jeden z nejvíce rozvíjejících se bojových sportů současnosti. Dostává se do podvědomí čím dál více lidem jak v zahraničí, tak samozřejmě i u nás. Tréninky u nás v klubu máme jak pro úplné začátečníky, tak i pro pokročilé. Pokud máte ambice stát se úspěšným zápasníkem nebo se jen naučit tento všestranný bojový sport, není nic lepšího než dorazit na Vámi vybraný trénink vedený zkušenými trenéry.

MUAY THAI

Muay Thai nebo také thajský box vede u nás v klubu výborný trenér a aktivní zápasník Pavel Hvězda. Tréninky jsou každé úterý a čtvrtek a nově i v neděli od 17:30 a trvají do 19:00. Dorazit můžete, ať už s tímto sportem začínáte, nebo s ním již máte nějaké zkušenosti.

Thajský box je vhodný i jako průprava boje v postoji pro ty, kteří by chtěli do budoucna zápasit v MMA, kde jsou prvky z Muay Thai zastoupeny.

BOX

Box je jeden z nejstarších a stále jeden z nejvíce populárních bojových sportů na světě. Tréninky boxu u nás máme jak pro začátečníky tak i pokročilé. V rozpisu tréninků najdete časy jednotlivých tréninků pro obě skupiny. Tento sport je stejně jako Muay Thai vhodný pro lidi, kteří se chtějí věnovat MMA.

Obecné instrukce pro tréninky

S sebou Vám stačí sportovní oblečení, a když máte, tak vlastní vybavení na bojové sporty. Pokud nemáte vlastní boxerské / MMA rukavice a ostatní vybavení na daný bojový sport, rádi Vám první tréninky věci zapůjčíme.